Muziek op het water

Muziek op het water

Muziek op het water

Muziek op het water, vanaf het water. 15 en 16 september 2017, Korte Haven, Schiedam.

Muziek op het Water

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 september 2017 vindt voor het derde jaar op een rij Muziek op het Water plaats. Dit keer niet het op water van de Oude Sluis, maar in plaats daarvan wordt er gespeeld en gedobberd in de eveneens sfeervolle Korte Haven. Wat hetzelfde blijft: twee avonden genieten van gratis muziek, vanaf de kade of uiteraard vanuit een boot(je). À la het Amsterdamse Prinsengrachtconcert, maar dan in het klein. En natuurlijk op z’n Schiedams.

Programma

Net als vorig jaar verzorgen het harmonieorkest van muziekvereniging Sint-Radboud en het Promskoor op vrijdagavond een speciale editie van Schiedam Proms: een muzikaal feest met pop én klassiek, met hits van toen en nu. 



Laat je op zaterdagmiddag verrassen door jonge talentvolle muzikanten, tijdens Talent op het Water. ‘s Avonds betreedt nog meer talent het podium, in de vorm van het 45-ledige Rotterdams Jeugd Symfonie Orkest dat prachtige (vooral) klassieke muziek het water van de Korte Haven over zal sturen.

Muziek op het Water, vanaf het water

Net als voorgaande jaren is Muziek op het Water gratis toegankelijk. De concerten zijn te beleven vanaf de kade, maar uiteraard ook vanaf het water van de Korte Haven. Te hoogte van nummer 5, waar Café Sjiek vanwege verbouwingen tijdelijk is gevestigd, is plek voor eigen sloepjes, scheepjes en roei- of rubberboten.

TWEEDAAGS

PROGRAMMA

Vrijdag, 15 september

Zaterdag, 16 september

Editie 2017

AFBEELDINGEN

fotografie: Tino Snelleman

Editie 2016

AFBEELDINGEN

Editie 2015

AFBEELDINGEN

PARTNERS & SPONSORS

Twee Webdesign